L'alumnat de 3r D'ESO, 4t d'ESO, 1r de batxillerat i 2n de batxillerat del nostre centre s'ha adherit a la convocatòria de vaga d'estudiants del dimecres 26 d'octubre.

L'alumnat ha seguit tot el procediment establert per la normativa vigent.

Per tant, els alumnes poden exercir el seu dret de manifestació col·lectiva de discrepàncies amb una proposta d'inassistència a classe. En tot cas, els seus pares o representants legals, o ells mateixos si són majors d'edat, han de justificar la falta amb l'imprès corresponent davant del seu tutor o tutora.

Llegeix més...

Us hi podeu dirigir per tal de realitzar els tràmits administratius relacionats amb el centre.

L'horari d'atenció al públic és de 09.00h a 13.30h

Dades de contacte:

  • Tel: 971 35 35 82  Fax: 971 35 35 23
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tot l'alumnat del nostre centre, a partir de 3r d'ESO, s'ha adherit a la convocatòria de vaga d'estudiants del dijous 26 de febrer.

A més, l'alumnat dels cicles formatius de la FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat també s'ha adherit a la del dimecres 25 de febrer.

L'alumnat ha seguit tot el procediment establert per la normativa vigent.

Llegeix més...

mdscc icono calendario

En relació a les activitats que es duran a terme al llarg d'aquests darreres dies lectius abans de Setmana Santa, volem incidir en el fet que fins el dimarts 31 de març hi haurà classe d'acord amb l'horari habitual.

En algun moment al llarg de la jornada lectiva del dia 31 de març, el tutor o tutora lliurarà a l'alumnat, dependent del nivell que estigui cursant, la següent documentació:

Llegeix més...