mots

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat dilluns 23 d'octubre es va celebrar a la sala de plens del Consell Insular la sisena edició del concurs "Lletres i Mots".

Hi havia representants de tots els centres educatius de Maó i, de tots ells, n'havien de sortir tres per anar a la final. Els concursants de l'IES Cap de Llevant eren: JOAN BOSCH, NEREA BAGUR I LUCÍA BLASCO; aquesta darrera va quedar finalista i, per tant, dia 4 de novembre a la Fira del Llibre en Català haurà d'enfrontar-se amb els guanyadors de Ciutadella, Ferreries i Alaior.

Llegeix més...

concurs lletres mots 

El passat dijous 27 d'octubre al Consell Insular de Menorca alumnes de 3r d'ESO dels centres de Maó van participar en el concurs Lletres i Mots. Els representants de l'IES Cap de Llevant eren: NÚRIA TUDURÍ, MARTINA CARDONA (3r A) i ARNAU CALSAPEU (3r D). Aquests dos darrers alumnes van passar a la final.

Llegeix més...

 mao flors

"EL JARDÍ DE LA POESIA", DELS ALUMNES DE 4t I DE 1r D'ESO, OMPL D'ART I PRIMAVERA LES ESCALES DE SANTA MARIA, DE LA PLAÇA CONQUESTA.

Les aquarel·les de flors, pintades pels alumnes de 4t, estaven inspirades en la selecció de poemes que els van fer arribar tots els alumnes de 1t d'ESO que, des de l'area de català, han anat llegint i comentant molts de poemes de flors.

Llegeix més...