acomiadament residncia

El passat divendres 20 de març, les alumnes de segon curs del cicle de perruqueria van celebrar una festa d’ acomiadament a la Residència de Gent Gran de Maó, a on un cop per setmana al llarg del darrer any , han atès amb molta il·lusió i entusiasme el servei de perruqueria a les mateixes instal·lacions de la Residència.

Les alumnes de segon curs, que ara inicien una nova etapa accedint a la formació dins empreses, van voler convidar als residents a un aperitiu, durant el qual van llegir una preciosa carta d’agraïment i els hi van lliurar un mural amb les fotos dels moments viscuts amb ells al llarg d’aquest any.  

Volem agrair des d’aquí, a tots els residents i personal, la seva col·laboració i participació en la formació, tant a nivell professional com personal, dels nostres alumnes. Ben segur que elles guardaran sempre un entranyable record de les experiències viscudes i les coses apreses entre tots vosaltres.

Estem orgullosos i contents del bon funcionament d’aquest projecte, que ja fa tres anys que varem posar en marxa, i esperem continuar molts més amb els nous alumnes.